Maatsoftware

Software kan worden ingezet om op veel plekken jouw bedrijfsprocessen te versterken en versoepelen. Vaak kan er nog meer worden geautomatiseerd dan oorspronkelijk gedacht wordt. 

Bij Strijp Software bouwen wij software die perfect aansluit op jouw bedrijfsprocessen om zo veel mogelijk rendement te genereren.

Wat is Maatsoftware?

Elk bedrijf voert bedrijfsprocessen uit, het opnemen van de telefoon en opschrijven van een reservering, het maken van een personeelsplanning in een spreadsheet, of het handmatig aanpassen van voorraad op de webshop na elk verkocht product. Deze processen kunnen allemaal geautomatiseerd worden.

Maatsoftware kan ook worden toegepast als ‘tussen-applicatie’ om ervoor te zorgen dat twee andere softwaresystemen over dezelfde informatie beschikken. 

maatsoftware

software ontwikkeling proces

Bij Strijp Software maken we gebruik van het Scrum werkproces om de software te ontwikkelen zodat jij als klant tijdens het proces kan sturen naar het gewenste eindresultaat. Software ontwikkeling is namelijk een langdurig proces vaak langer dan 1 of 2 maanden. Het is belangrijk dat wij als software ontwikkelaar regelmatig controleren dat we nog altijd bouwen wat jij graag wilt hebben.

Sprints

Om dat te garanderen delen we het volledige traject op in ‘sprints’ van ongeveer 2 weken met aan het einde een werkend product met alle functionaliteiten die tot dan zijn ontwikkeld. Elke sprint komen we samen om af te spreken welke functionaliteiten of verbeteringen we gaan bouwen in de volgende sprint. Zo heb jij als klant inzicht in de ontwikkeling van het product en mogelijkheid om te sturen zonder dat alles opnieuw gedaan moet worden.

OPLEVERING

Aan het einde van elke sprint (en het begin van de volgende) zal er een oplevering worden gepland in overleg met jou als opdrachtgever. Tijdens deze oplevering zal er worden besproken wat wij hebben gebouwd in de afgelopen sprint, een demo worden gegeven van de software, en een planning worden gemaakt voor de volgende sprint. Aan het einde van deze sprint bezit jij als opdrachtgever dus over een werkend softwaresysteem welke al in gebruik kan worden genomen.

maatsoftware

Frequent gestelde vragen

Een software systeem bouwen kan een langdurig proces zijn, dat ligt vrijwel exclusief aan het aantal functionaliteiten dat de software moet ondersteunen. Wij bouwen de software niet als een groot project, maar als kleine projecten van 2 weken met als resultaat werkende software. Daarop kan weer verder geïtereerd worden om weer 2 weken aan functionaliteiten toe te voegen. Zo kan jij als klant kiezen om het bijvoorbeeld bij de huidige functionaliteiten te houden, of nog een sprint verder te ontwikkelen.

De kosten zijn natuurlijk afhankelijk van veel factoren, de grootte van het project, de hoeveelheid functionaliteiten dat het moet beschikken, de technische uitdaging etc. Bij Strijp Software bouwen wij software in fases van 2 weken genaamd 'Sprints'. Elke sprint wordt er een vooraf afgesproken gedeelte van de software gebouwd die aan het einde van de sprint af is en werkt. Als klant kun je dus na elke sprint bepalen om nog een sprint erbij te kopen voor meer functionaliteiten of afwerking, of de software te laten zoals het is.

 

Facturatie zal per sprint plaatsvinden, de kosten van het factuur zullen in overleg worden bepaald. De kosten liggen vaak tussen de €1500 en €2500 per sprint.

Software kan op ontzettend veel plekken worden ingezet om bijvoorbeeld processen te automatiseren, als mobile applicaties voor jouw klanten, als koppeling tussen meerdere bestaande softwaresystemen, en nog veel meer mogelijkheden.

De voordelen van maatsoftware zijn:

  • Het sluit perfect aan op softwaresystemen die je al hebt.
  • Al jouw eigen wensen kunnen erin verwerkt worden.
  • Meer flexibiliteit tegenover standaardoplossingen.
  • Alle controle in eigen handen.

Klik hier voor meer info over de voordelen.

leg jouw wensen bij ons neer

Neem contact met ons op middels de contactinformatie of vul het contactformulier in onderaan de pagina!

leg jouw wensen bij ons neer

Neem contact met ons op middels de contactinformatie of vul het contactformulier in onderaan de pagina.

    Deze website is beschermd door reCAPTCHA, de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing.

    Scroll to Top