WEB DESIGN

Een digitale aanwezigheid is voor elk bedrijf een aanrader in deze tijd. Een website dient niet alleen meer als een digitaal visitekaartje maar ook als een interactieve manier van klanten acquisitie. Daarbij is het belangrijk dat jouw website goed past bij jouw bedrijf, er goed uitziet (op elk type apparaat), en natuurlijk goed te vinden is op internet.  Bij Strijp Software krijgen deze punten juist extra aandacht om voor jou de perfecte website neer te zetten.

Passend bij jouw bedrijf

Het is belangrijk dat de website van jouw bedrijf goed past. Door een website krijgt de klant een beeld van wat jouw bedrijf, hoe het functioneert, de personen die er werken, en de cultuur en sfeer van het bedrijf. In deze tijd is het enorm belangrijk dat een website al deze informatie snel en goed communiceert naar de klant.

Bij Strijp Software streven wij ernaar websites te bouwen die het bovenstaande goed doen. Dit doen we deels  voorafgaand de ontwikkeling, en in de nazorg door analytische gegevens bij te houden om de effectiviteit van de website te meten en aanpassingen door te voeren (in overleg).

responsive

Tegenwoordig worden de meeste websites voornamelijk bekeken op mobile apparaten. Bij Strijp Software bouwen we daarom websites met een “mobile-first” aanpak. Op mobiel gelden namelijk de meeste restricties in de vorm van snelheid, schermgrootte, en gebruiksgemak. Als een website goed werkt op mobile apparaten, werkt het op alle andere apparaten!

vindbaarheid

Een website moet natuurlijk ook te vinden zijn op zoekmachines zoals Google (Search Engine Optimaliztion). Er zijn verschillende manier waarop de positie in zoekresultaten beïnvloed kan worden. Maar er is geen ‘beste manier’ om een positie te bepalen. Bij Strijp Software houden we rekening met de zoekmachine positie tijdens ontwikkeling voor een zo goed mogelijk resultaat.

hosting & beheer

Zo, de nieuwe website is af en het ziet er prachtig uit. Maar nu moet deze ook nog ergens draaien, de keuzes zijn enorm en ze lijken allemaal vergelijkbaar in wat ze aanbieden. Geen zorgen! Strijp Software biedt ook een hosting pakket aan genaamd “Hosting & Beheer“.

In plaats van hosting aanbieden waar je uiteindelijk zelf veel werk aan hebt, regelen wij alle complexe en lastige beheer taken. Wij zorgen ervoor dat jouw website optimaal blijft draaien, up-to-date blijft met beveiliging, dagelijks een back-up wordt gemaakt. Kortom, je bent volledig ontzorgd!

Geïnteresseerd? Neem hieronder contact met ons op voor een actuele prijsopgave!

Gratis hosting

Gratis 6 maanden hosting & beheer bij afname van een website of software.

Strijp Software is een jonge nieuwe onderneming. Om te vieren dat we gestart zijn bieden we 6 maanden gratis hosting & beheer bij afname van een nieuwe website of software systeem.

leg jouw wensen bij ons neer

Neem contact met ons op middels de contactinformatie of vul het contactformulier in onderaan de pagina!

leg jouw wensen bij ons neer

Neem contact met ons op middels de contactinformatie of vul het contactformulier in onderaan de pagina.

    Deze website is beschermd door reCAPTCHA, de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing.

    Scroll to Top